Відзнаку “За заслуги перед містом” і критику в адресу ЗМІ  отримала  володимир-волинська журналістка
Волинь

Відзнаку “За заслуги перед містом” і критику в адресу ЗМІ отримала володимир-волинська журналістка

27 червня 2018, 14:52
0
0
Сподобалось?
0

Відзнаку міської ради «За заслуги перед містом Володимиром-Волинським» цього разу отримали головний редактор газети «Слово правди» Антоніна Михальчук – за багаторічну працю у сфері журналістики, збереження та розбудову цивілізованого інформаційного простору, -пише Володимир media.

 Крім неї також удостоїлися цієї відзнаки тренер ДЮСШ, майстер спорту Михайло Захарченко – за активну особисту участь у вихованні підростаючого покоління, підготовку переможців у спорті; лікар-окуліст Галина Козар – за багаторічну професійну діяльність у сфері охорони здоров’я. Та обговорення і різні думки виникли у депутатів на сесії Володимир-Волинської міської ради щодо журналістики.  На думку депутата Ярослава Жука  підставою для вручення відзнаки є не так  «заслуга перед містом, як перед владою міста». На що начальник оргвідділу міської ради Ірина Ліщук зауважила, що дану відзнаку головний редактор одержує не за те, що друкується у газеті, а за те, що упродовж багатьох років очолює журналістський колектив, змогла втримати газету на відповідному рівні, подає читачам оперативну та достовірну інформацію.

Депутат Світлана Федонюк підтримала кандидатуру Михальчук, але звернула увагу на кадровий склад. «Журналістами  в нас  працюють усі. Це зневага до професії». Депутат Руслан Мороз поцікавився, за які  послуги  з міського бюджету виділяється 28 тисяч гривень на дві місцеві газети «Слово правди» та «Місто вечірнє»?  Відповідь: ця сума йде за висвітлення новин міста. Міський голова наголосив,  що саме у цих двох місцевих газетах найдшевші розцінки на друк поданої інформації.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися