Військових у місті над Лугою відвідали гості з Каменя-Каширського
Волинь

Військових у місті над Лугою відвідали гості з Каменя-Каширського

26 червня 2018, 19:20
0
0
Сподобалось?
0

З подарунками і концертом  завітали до бійців зенітно-ракетного полку, що дислокується у Володимирі-Волинському, гості з Каменя-Каширського – керівники району і народний аматорський ансамбль «Родовід», -повідомляє  Володимир media.

У рамках шефської допомоги гості привезли акустичну апаратуру. Однак, як зазначив голова районної адміністрації Валерій Дунайчук, їхній візит ознайомлювальним, оскільки у подальшому обіцяють підтримувати військових цієї частини, як підтримують й інші військові підрозділи. Територія та приміщення, які довгий час пустували, потребують відновлення. А це – ремонт у казармах,  облаштування їдальні.  Зважаючи на те, що є проблеми з житлом, бо чимало служить бійців з різних регіонів, командування частково  намагається самотужки вирішити це питання, облаштувавши в одному з приміщень кімнати для контрактників. Але цього недостатньо.

Не приховує командир частини полковник Заіченко, щоє нестача  кадрів. Зенітники потребують водіїв, ремонтників. Зараз військові готуються до виїзду на полігони, де проходитимуть бойове злагодження. Варто зазначити, бійці вже мають досвід перебування у зоні ООС, де  понад півроку охороняли повітряний простір держави.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися