Власники земельних ділянок зможуть самостійно обирати площу для застосування пільг
Волинь

Власники земельних ділянок зможуть самостійно обирати площу для застосування пільг

23 лютого 2018, 08:11
0
0
Сподобалось?
0

За повідомленням Головного управління ДФС у Волинській області, якщо фізична особа володіє декількома земельними ділянками одного виду використання і загальна площа таких земельних ділянок перевищує граничні норми відведення, то для застосування пільги зі сплати земельного податку до 1 травня треба подати заяву. 

Заява про застосування пільги подається письмово у довільній формі до контролюючого органу за місцем знаходження земельної ділянки щодо якої буде застосовано пільгу.

Пільга починає застосовуватися до обраних земельних ділянок з базового податкового (звітного) періоду , у якому подано таку заяву.

Якщо до 1 травня поточного року фізична особа не подала до контролюючого органу заяву про самостійне обрання /заміну земельних ділянок для застосування пільги, то у поточному році оподатковуватимуться всі земельні ділянки, які є у її власності, крім земельної ділянки, на яку подана вказана заява у 2017 році, - наголошують в ГУ ДФС у Волинській області.

Якщо заява про самостійне обрання/заміну земельних ділянок про застосування пільги подана до контролюючого органу після 1 травня поточного року, то пільга починає застосовуватися до обраних земельних ділянок з наступного податкового (базового) періоду.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися