Володимир-Волинський отримав нагороду від Віталія Кличка
Волинь

Володимир-Волинський отримав нагороду від Віталія Кличка

11 травня 2018, 18:10
0
0
Сподобалось?
0

Володимир-Волинський посів перше місце у номінації «Краща практика дружнього до дитини міста (селища, села)» в конкурсі, який Асоціація міст України оголосила серед громад-членів АМУ. Керівник проекту і директор володимир-волинського Фонду підтримки підприємництва «Бізнес-центр» Оксана Сапіга отримала нагороду сьогодні (11 травня) у Києві, -пише Володимир Media.

 Конкурс «Міста, дружні до дитини» проводили у за двома номінаціями: «Краща ідея дружнього до дитини міста (селища, села)» та «Краща практика дружнього до дитини міста (селища, села)». У першій– подали на розгляд 59 проектів, у другій ‒ 81 з усіх областей України.

Володимир-Волинська міська рада надіслала на конкурс практику «Володимир, дружній до батьків та малюків», яка й посіла перше місце у відповідній номінації.

Зі слів Оксани Сапіги Володимир-Волинський зацікавлений у створенні комфортного середовища для дітей, йдеться, зокрема про дитячі куточки, ігрові кімнати, меню для діток, стільчики для годування, столики для переповивання, пандуси у різних закладах та організаціях.

10-11 травня у Києві Асоціація міст України проходила семінар-тренінг «Формування моделі громади, дружньої до дитини»  для переможців та призерів Всеукраїнського конкурсу.  Виконавчий директорАсоціації  Олександр Слобожан   вручив переможцямВсеукраїнського конкурсу серед громад-членів Асоціації міст України “Міста дружні до дітей” дипломи від імені Київського міського голови Віталія Кличка. Володимир-Волинський отримав нагороду за  перше  місце у номінації “Краща практика”.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися