Волонтери закликають привітати доньку загиблого волинського атовця
Волинь

Волонтери закликають привітати доньку загиблого волинського атовця

28 квітня 2019, 19:22
0
0
Сподобалось?
0

На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».
30 квітня 14-й день народження відзначить Діана Мельничук з Рожищенського району. Тато дівчинки Олександр загинув у червні 2016 року під час виконання бойових завдань у зоні проведення антитерористичної операції.

Дівчинка навчається у 8 класі. Діана розповідає, що її улюбленими предметами є українська мова та література, фізичне виховання та технологія. Вона любить проводити вільний час із друзями та відвідувати заняття із баскетболу. Дівчинка ще не вирішила, ким хоче стати, але говорить, що їй непогано вдається кулінарити.

Діаночка любить мандрувати. Подорожуючи Україною вона відвідала Львів, Косів, Славське, Тернопіль, а також побувала за кордоном у Чехії та Польщі.

Про свою родину та матусю Людмилу дівчинка розповідає так: «моя родина велика і дружна. Ми звикли підтримувати один одного у важку хвилину. Матуся з дитинства привчила мене і братів до порядку й дисципліни. Завжди розповідала, що потрібно поважати усе, що нас оточує. Наша сім’я – найкраща для мене. Мама в нас дуже добра, хоч і вимоглива. Вона дуже хороша людина і я її дуже сильно люблю».
Діана розповідає, що їхній сім’ї допомагають волонтери, за що сім’я Мельничуків надзвичайно вдячна. Від  кожного з нас може залежати, щоб 14-й День народження юної красуні став справді незабутнім!

Зробити сюрприз Діанці може кожен, привітавши її з Днем народження. Контактний номер: 0509734484 та 0989481450.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися