Волинь будуватиме футбольні поля
Волинь

Волинь будуватиме футбольні поля

11 вересня 2018, 14:40
0
0
Сподобалось?
0

Цього року  у Державному бюджеті закладено на виконання  програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України» 370 мільйонів гривень, які Кабмін розподілив між регіонами пропорційно до кількості населення до 17 років. Зокрема, для Волині передбачено більше 11 млн грн. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Зараз в області активно працюють над пропозиціями щодо будівництва футбольних полів зі штучним покриттям.  Узагальнений список та усі відповідні документи передадуть в Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України до 20 вересня.  Там спеціальна комісія проведе конкурс та визначить переможців.

Бюджетні кошти будуть спрямовані насамперед на реалізацію проектів, розміщених на територіях, що належать до опорних закладів освіти чи дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Важливою умовою надання фінансування з Держбюджету є також участь громади у співфінансуванні побудови майданчиків не менше, ніж на 50%. Для цього  започатковано громадську ініціативу «Будуй Поле».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися