Волинь

"Волинь" крупно обіграла одного з конкурентів

6 квітня 2018, 16:19
0
0
Сподобалось?
0

Матч із «Кременем» мав дати відповідь на одне питання – чи збирається луцький клуб продовжувати боротьбу за виживання у першій лізі. Відстань до команди з Кременчука, яка посідала до цієї зустрічі місце якраз над зоною вильоту, уже сягнула чотирьох очок. Тож поразка ставила б «Волинь» у неймовірно критичне становище.

«Волинь»-«Кремінь» – 3:0

Гол: 1:0 – Герасимюк (25 – з пенальті), 2:0 – Болденко (43), 3:0 – Яковлєв (86).

«Волинь»: 47. Когут, 18. Сухомлинов, 32. Петько, 4. Болденков (28. Гордійчук, 81), 68. Чорноморець, 95. Курко, 7. Герасимюк – к (17. Сафонов, 75), 77. Зарічнюк (8. Марчук, 84), 40. Хагназарі (22. Клак, 89), 10. Яковлєв, 16. Коробка (9. Страшкевич, 70).

«Кремінь»: 1. А.Олійник, 6. Ентін, 4. Ходуля, 21. Ченбай, 16. Горват, 3. Піскун (19. Квачов, 67), 13. Вовкодав, 11. Степанчук (15. Бєлоусов, 60), 8. Коваленко (7. Богданов, 59), 14. Тимченко – к (22. Дугу, 72), 17. Янаков (20. В. Олійник, 61).

Чи не вперше у весняній частині чемпіонату здалося, що футболісти луцької команди перейнялися проблемами клубу. Вийшли на поле з бажанням і одразу насіли на ворота суперника. Уже на 5-й хвилині рахунок у матчі міг відкрити Олег Герасимюк, котрий вкотре повернувся у склад луцької команди. Його удар голкіпер «Кременя» ледь дістав і м’яч парашутиком опускався у ворота. Врятував гостей від швидкого пропущеного гола захисник, котрий виніс «круглого» головою з лінії. «Волинь» насідала все більше і більше, десь бракувало розрахунку і точності у завершальних ударах, а десь небезпеку вдавалося відводити оборонці «Кременя» як в епізоді з ударом Андрія Яковлєва з 12 метрів, коли в останню мить під м’яч самовіддано кинувся захисник. Але гол назрівав. Зрештою, на 25-й хвилині матчу напруги не витримав оборонець кременчужан Ентін і зіграв рукою у власному карному майданчику. Виконати 11-метровий взявся Герасимюк, і відзначив повернення у професійний футбол голом у першому же матчі. Після цього гості дещо відсунули гру від власних воріт, але все на що спромоглися попереду, так це на непоганий удар Ходулі зі штрафного, з яким, утім, легко впорався голкіпер «хрестоносців» Богдан Когут. А останнє слово у першому таймі все ж було за «Волинню.» Лучани подвоїли свою перевагу, вдало розігравши кутовий. Головою м’яч у ворота «Кременя» переправив Болденков, замкнувши подачу Герасимюка.

Нічого не змінилося і по перерві. Темп гри збивався постійними замінами. Свіжі сили не покращили гру гостей. «Волинь» же створила ще кілька нагод. Лучани мали класний вихід чотири в три на ворота гостей, але невдало розпорядилися м’ячем. Супер-сейв вдався голкіперу «Кременя» Андрію Олійнику після «розстрільного» удару Коробки з метрів семи. Та все ж, м’яч ще одного разу таки опинився у воротах гостей. Не пішов з поля без гола кращий бомбардир серед лучан у весняному циклі Андрій Яковлєв. Він реалізував вихід на побачення з воротарем. Буквально одразу ж Яковлєв міг оформити й «дубль», але у більш простій ситуації, ніж хвилиною раніше, не зміг пробити повз голкіпера після пасу Хагназарі.

Отож, заслужена крупна перемога «Волині» значно покращила шанси лучан залишитися у першій лізі. Відстань до рятівної 15-ої сходинки, на якій перебуває «Кремінь», скоротилася всього до одного очка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися