Фото з офіційного сайту ФК
Волинь

«Волинь» мінімально поступилася в одному з найпринциповіших матчів

12 листопада 2018, 11:45
0
0
Сподобалось?
0

Футбольний клуб «Волинь» не зміг зупинити просування «Металіста 1925» до верхівки турнірної таблиці.

«Металіст 1925»-«Волинь» – 1:0

Гол: 1:0 – Поспєлов (45).

Нереалізований пенальті: Синиця (85).

«Металіст 1925»: 12. Каневцев, 3. Жук, 60. Поспєлов, 44. Жданов, 16. Мельничук, 32. Ралюченко, 21. Калюжний, 20. Романов (27. Чегурко, 83), 77. Коваленко, 10. Синиця (11. Стороженко, 90+2), 9. Давидов – к (7. Єрмоленко, 61).

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін – к, 4. Болденков (8. Хагназарі, 33), 5. Горопевшек, 32. Петько, 44. Неплях, 95. Курко, 30. Бартуловіч (20. Карпенко, 46), 10. Яковлєв (34. Климець, 57), 29. Кожанов, 89. Козьбан.

Матч представників лідируючої трійки першої ліги не приніс яскравого футболу. «Волинь» приїхала до Харкова виключно за перемогою й проводила зустріч першим номером. От тільки ефективність атак лучан була практично нульовою. Перший тайм пройшов за територіальної переваги підопічних Андрія Тлумака, та жодного небезпечного моменту «хрестоносці» так і не створили. Дії господарів поля були сконцентровані на надійному захисті власних воріт, в атаку харків’яни виходили рідко. Тому гол наприкінці першого тайму виглядав не зовсім логічним. Поспєлов метрів 28 потужно вистрілив по воротах лучан – це був м’яч із категорії таких, що не беруться. Тож відчайдушний стрибок Неділька «Волині» нічим не зарадив.

По перерві гра особливо не змінилася. Частіше на чужій половині поля можна було бачити «Волинь». Перший напівмомент у лучан виник на 51-й хвилині, коли Кожанов перехопив м’яч поблизу чужої штрафної, але удар у найкращого бомбардира «Волині» вийшов безхитрісним – прямо у руки голкіперу. Відповідь гостей була більш аргументованою, зрештою удар Синиці по воротах відбив уже не Неділько, а Горопевшек, який опинився за спиною свого голкіпера у потрібному місці й у потрібний час. Найефектніший момент у матчі собі в актив записав луцький іранець Хагназарі, він приблизно з району 11-метрової позначки пробивав по воротах «ножицями». Ефект був би ще більшим, якби удар був більш прицільним, а так м’яч полетів по центру воріт, й Каневцев «накрив» його без видимих труднощів. Це був останній епізод, коли лучани серйозно потурбували голкіпера «Металіста 1925». Господарі ж поля ще кілька разів небезпечно тікали в контратаки. Одну з них класно зупинив Сімінін, не дозволивши Романову втекти на побачення з Недільком. А вже під завісу гри харків’яни заробили право на 11-метровий. Щоправда фол Сімініна проти Чегурка виглядав досить сумнівним. Можливо футбольна Фортуна десь вирішила зрівноважити неоднозначне рішення арбітра, й Синиця, який пробивав пенальті, влучив у поперечину.

Після цього матчу «Металіст 1925» наздогнав «Волинь» за набраними очками, а за кращою різницею м’ячів посунув «хрестоносців» з другого місця на третє. Це, звичайно ж абсолютно не трагедія. За регламентом, який діє на даний момент, друге і третє місця абсолютно рівнозначні. Команди які посядуть їх на фініші  чемпіонату матимуть перегравання за право підвищитися у класі з аутсайдерами прем’єр-ліги. Пряму путівку у найвищий дивізіон гарантує лише чемпіонство у першій лізі. На разі, лідерство утримує «Дніпро-1», який відірвався від «Волині» уже на 6 очок.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися