Волинь отримала медичне обладнання від Світового банку
Волинь

Волинь отримала медичне обладнання від Світового банку

1 червня 2018, 18:35
0
0
Сподобалось?
0

 В  обласну клінічну лікарню привезли два операційні освітлювачі двокупольні та три рентгенопроникні столи операційні. Це обладнання коштує у межах 127 тисяч євро. Про це повідомляється на сторінці спільноти Зниження рівня захворюваності на хвороби системи кровообігу- Волинська ОДА у мережі Facebook.

На Волинь надійшло обладнання у рамках реалізації укладеної у березні цього року договірної угоди ICB-G № 6.2.2.1/10 «Закупівля медичного обладнання та розхідних матеріалів для медичних закладів вторинного та третинного рівнів (1 фаза)» (Лот №10). Це впроваджується  Субпроект World Bank Ukraine і  Міністерство охорони здоров'я України «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області»

В  обласну клінічну лікарню представники ТзОВ «ДМ-ПРОЕКТ» привезли два операційні освітлювачі двокупольні та три рентгенопроникні столи операційні. Це обладнання коштує у межах 127 тисяч євро. Монтаж, пусконалагоджувальні роботи з введення обладнання в експлуатацію фірма здійснить упродовж найближчих 2-х тижнів. За цей час волинські медики також пройдуть навчання з експлуатації обладнання.

Також «ДМ-ПРОЕКТ» найближчим часом має доправити на Волинь 20 аспіраторів вакумних хірургічних.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися