Фото з офіційного сайту ФК
Волинь

«Волинь» підписала ще чотирьох новачків

30 січня 2018, 08:32
0
0
Сподобалось?
0

Футбольний клуб «Волинь» продовжує видозмінювати свій склад набираючи гравців цілими групами. Вчора склад «хрестоносців» поповнили четверо новобранців – голкіпер Богдан Когут та троє півзахисників Павло Гордійчук, Василь Курко та Євген Зарічнюк.

Про це повідомив офіційний сайт клубу.

І вище згаданої компанії можна окремо виділити 22-річного Курка, який тільки набирає хід. Раніше він виступав за молодіжні команди «Чорноморця» та «Металіста», а останньою його командою була одеська «Жемчужина». Також цінним придбанням можна вважати 28-річного Євгена Зарічнюка із «Миколаєва». У його послужному списку переважно першолігові клуби, а на початку 2010-х Євген пограв у хороших командах найсильнішого дивізіону Молдови. Після повернення в Україну спробував свої сили у прем’єр-лізі у полтавській «Ворсклі», але за основний склад не зачепився і перебрався у Миколаїв.

30-річний голкіпер Богдан Когут є вихованцем «Карпат», проте так і не дебютував у головній команді. Серед клубів Богдана переважно першолігові. Він допоміг підвищитись у класі рівненському «Вересу», а ось у прем’єр-лізі не провів жодного матчу, отримавши кілька шансів у кубкових поєдинках.

27-річний хавбек Павло Гордійчук перебрався у Луцьк з польського міста Жешув, де виступав за клуб четвертого за силою дивізіону країни.

З урахуванням останніх надбань «Волинь» поповнили у нинішнє міжсезоння уже 17 футболістів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися