Волинь

"Волинь" почала чемпіонат з виїзної перемоги

22 липня 2018, 20:06
0
0
Сподобалось?
0

«Зірка» – «Волинь» – 0:2

Голи: 0:1 – Кожанов (45+4 – з пельті), 0:2 – Козьбан (70).

«Зірка»: 74. Медведєв, 7. Авер'янов, 10. Рудницький – к, 11. Збунь, 17. Сьомка, 23. Маткобожик, 28. Хамільтон-Роллінгс, 37. Нерубенко, 39. Поплавка, 50. Дугієнко, 85. Ходорченко (77. Касімов, 84).

«Волинь»: 47. Когут, 32. Петько (18. Сухомлинов, 65), 4. Болденков, 5. Горопевшек, 95. Курко, 93. Цюпа, 7. Герасимюк – к (23. Кравченко, 90+2), 8. Хагназарі (19. Зінкевич, 88), 29. Кожанов, 11. Коробка (34. Климець, 80), 89. Козьбан.

Вилучення: Цюпа (78 – друге попередження).

ФК «Волинь» розпочав новий сезон у першій лізі виїзним матчем із «Зіркою» з Кропивницького, яка щойно понизилася у класі. Лучани ще після завершення попереднього чемпіонату чітко задекларували – прагнуть повернутися в еліту українського футболу, отож у Кропивницький поїхали грати лише на перемогу. На жаль, «хрестоносці» хоча й помітно посилилися у міжсезоння, проте перед стартовим матчем мали кадрові проблеми. Зіграти за «Волинь» не міг Сергій Сімінін, котрий повернувся до команди, але був дискваліфікований за минулі «гріхи» – перебір жовтих карток. Також не потрапив у стартовий склад команди головний її бомбардир Андрій Яковлєв. Ці проблеми не завадили «хрестоносцям» здобути першу для себе за всю історію чемпіонатів України виїзну перемогу над «Зіркою». Матч не був яскравим, але проходив під повним контролем лучан. Гострота ж поблизу воріт суперника виникала переважно під час виконання стандартних положень. Це й не дивно, адже нині у складі «Волині» є такий майстер як Денис Кожанов. Правда цього разу зі штрафного йому забити не вдалося, але саме він у компенсований до першого тайму час вивів лучан вперед. Господарі поля збили у власному майданчику Дмитра Козьбана, а Кожанов реалізував 11-метровий. По перерві розклад сил на полі не змінився. Лучани подвоїли перевагу у рахунку стараннями Козьбана. Проте спокійно довести матч до перемоги «баз валідолу» не судилося. Екс-гравець «Зірки» Іван Цюпа, який влітку перебрався до Луцька, дуже прагнув добре зіграти проти своєї колишньої команди, старався, але зрештою таки підвів Андрія Тлумака, заробивши вилучення. Тож на заключні 20 з лишнім хвилин гра перемістилася тепер уже до воріт Богдана Когута. Господарі поля мали кілька нагод забити. Але «хрестоносцям» пощастило вберегти свої ворота «сухими».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися