«Волинь» почала рік з мінімальної перемоги над конкурентом
Волинь

«Волинь» почала рік з мінімальної перемоги над конкурентом

24 березня 2018, 16:14
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні ФК «Волинь» розпочав новий футбольний рік домашнім матчем із охтирським «Нафтовиком-Укрнафтою» – прямим конкурентом за виживання у першій лізі. Завдяки працівникам клубу, не зважаючи на далеко не весняну погоду, команди грали на достатньо пристойному газоні. Усе було для того, аби суперники показали змістовний футбол. Матч вийшов повністю рівним, але більше пощастило лучанам.

«Волинь»-«Нафтовик-Укрнафта» – 1:0

Гол: 1:0 – Яковлєв (8).

«Волинь»: 42. Неділько, 4. Болденков (32. Петько, 81), 28. Гордійчук, 18. Сухомлинов, 68. Чорноморець – к, 17. Сафонов, 20. Скоблов (14. Світличний, 85), 10. Яковлєв (9. Страшкевич, 56), 77. Зарічнюк, 40. Хагназарі (95. Курко, 72), 16. Коробка (99. Івашко, 76).

«Нафтовик-Укрнафта»: 33. Кліщук, 21. Логінов, 26. Корж, 4. Мироненко, 3. Васільєв – к, 22. Ляшенко (18. Лапін, 88), 8. Цюцюра (11. Яременко, 52), 15. Кателін, 9. Суханов (23. Нерубенко, 64), 41. Васильченко (42. Сачко, 43), 10. Бараннік (30. Антюх, 64).

Гості розпочали гру активніше, але швидкий гол забили саме лучани. «Волинь» заробила перший свій кутовий у матчі на 8-й хвилині, після розіграшу і верхової боротьби м’яч опинився в Андрія Яковлєва, і форвард луцької команди розстріляв ворота «Нафтовика».

Намагання гостей швидко відігратися призвело до серії напівмоментів тепер уже поблизу воріт «Волині». Три більш-менш акцентованих удари послужили розминкою для Віталія Неділька, хоча реальної загрози воротам так і не було. Кінцівка першого тайму вже була за лучанами. Патрнери забезпечили Яковлєву можливість оформити «дубль», проте він затягнув із ударом з лінії воротарського. Натомість «Волинь» ледь не отримала гол «у роздягальню». Врятував свою команду Віталій Неділько, який парирував небезпечний удар Суханова.

Більшу частину другого тайму на полі точилася рівна позиційна боротьба без особливих загострень. Збивали темп і численні заміни. Лише у заключні хвилини гра помітно пожвавилися. Лучани подали серію кутових, які майже завжди несли загрозу воротам суперника. Так Павло Гордійчук, вигравши верхову боротьбу, влучив у стійку, а після удару Руслана Івашка м’яч з лінії виніс оборонець «Нафтовика». Але усі старання «хрестоносців» уже на четвертій компенсованій хвилині ледь не звів нанівець провал в обороні «Волині». Хавбек охтирців Кателін опинився за метрів 10 від воріт Неділька без будь-якої опіки, але удар у нього вийшов несильним, і голкіпер накрив м’яч.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися