Волинь попрощалася з Героєм Юрієм Лавренчуком
Волинь

Волинь попрощалася з Героєм Юрієм Лавренчуком

18 вересня 2018, 14:34
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні волиняни  провели  в останню путь загиблого під Іловайськом воїна 51-ї бригади Юрія Лавренчука. З 2014 року після боїв під Іловайськом його вважали зниклим безвісти. Родина, побратими та волонтери не припиняли пошуків. Але, як з’ясувалось, його тіло було захоронено на кладовищі села Парасковіївки Бахмутського району Донецької області. Родина втратила чоловіка, сина, батька. Індентифікували воїна за аналізом ДНК.
 Сьогодні вранці тіло загиблого Героя привезли на малу батьківщину-у село Старосілля Маневицького району, де проживає мама. У місцевому храмі відспівали Героя.
У Луцьку на Театральний майдан  прийшли  родина та друзі загиблого, бойові побратими, воїни АТО, ветерани, представники влади, аби віддати шану воїну та провести волинянина в останню путь. Траурний кортедж зустріли, стоячи на колінах.  Про загиблого говорив  бойовий побратим  Михайло Оліферчук.
"Так сталося, що ми з Юрієм і ще 17 воїнів  у складі 2-го батальйону пройшли на Сході це пекло. Спочатку ми перебували у Луганській області на блокпосту, пізніше нас перекинули під Іловайськ у село Многопілля. Ніхто не думав, що російські війська створять Іловайський котел.  Юрій був хорошим хлопцем, сміливим, добрим, завжди допомагав. Ми жили, наче одна родина. ", - із сумом мовив  воїн.
Священики помолилися за полеглого Героя.Траурний кортеж вирушив від Театрального майдану на міське кладовище, що у селі Гаразджа, де на Алеї почесних поховань знайде волинський Герой Юрій Лавренчук останній спочинок.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися