«Волинь» поступилася вдома у першому офіційному матчі року
Волинь

«Волинь» поступилася вдома у першому офіційному матчі року

24 березня 2019, 12:36
0
0
Сподобалось?
0

ФК «Волинь» продовжує декларувати завдання на сезон – вихід у прем’єр-лігу. На перший офіційний домашній весняної частини чемпіонату з краматорським «Авангардом» вирішено було зробити вільний вхід, аби збільшити глядацьку підтримку на стадіоні. Зрештою ж кілька тисяч уболівальників стали свідками першої поразки «Волині» у нинішньому році.

«Волинь» – «Авангард» – 0:1

Гол: 0:1 – Кірієнко (76 – з пенальті).

«Волинь»: 47. Когут, 3. Сімінін – к, 5. Горопевшек, 4. Болденков, 93. Цюпа, 95. Курко, 11. Бартуловіч, 8. Хагназарі, 29. Кожанов, 22. Волошинович, Карпенко.

«Авангард»: 75. Денчук, 43. Сухаров, 5. Єрмаков, 23. Шершень, 25. Ємець, 55. Лобов, 77. Полюлях, 35. Трояновський, 9. Матяж, 17. Демченко, 57. Кірієнко – к.

Вилучення: Ємець (59 – друге попередження), Сухаров (89 – друге попередження).

Під час зимового антракту склад луцької команди практично не змінився, то ж у стартовому протоколі було лише одне нове ім’я – Ростислав Волошинович, який мав би посилити атакуючу лінію «хрестоносців». Не дуже змінилася й гра лучан. Підопічні Андрія Тлумака багато атакували, проте робили це без творчості, й «Авангард» грамотно «гасив» ігрову ініціативу «Волині». Натомість було багато єдиноборств і впертої боротьби, що позначилося на кількості попереджень – 12 на дві команди. За весь перший тайм у лучан була одна справжня нагода вийти вперед, але Сіаваш Хагназарі з вбивчої позиції просто вдарив голкіперу у руки. Під завісу першого тайму відзначитись уже могли гості. Матяж вистрілив повз ціль з кількох метрів.

У другому таймі «Волинь» знову ледь не забила швидкий гол. Ігор Карпенко вийшов на побачення з голкіпером і прокинув повз нього м’яч, однак за півметра до лінії воріт «круглого» виніс захисник. На 59-й хвилині гості залишилися у меншості – друге попередження під час зриву атаки заробив Ємець. Однак на малюнок гри це не вплинуло. Отриманий додатковий простір лучани так і не використали, а ось «Авангард» за 15 хвилин до завершення гри заробив право на 11-метровий. Арбітр побачив вгледів фол Сімініна у штрафному майданчику під час розіграшу кутового. Вирок для лучан виконав капітан краматорців Кірієнко. На передостанній хвилині матчу гості взагалі залишилися вдев’ятьох – Сухаров отримав «гірчичник» за затримку часу, який виявився для гравця другим. Хоча чисельна перевага лучан стала тепер уже значною, та у компенсований час вони так і не спромоглися організувати бодай навалу. Шанс врятувати гру мав Бартуловіч, але пробив з вигідної позиції вище воріт. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися