«Волинь» повернулася у зону вильоту
Волинь

«Волинь» повернулася у зону вильоту

22 квітня 2018, 20:12
0
0
Сподобалось?
0

Відверто кажучи, великих надій на позитивний результат у Петровому «Волині» важко було розраховувати. «Інгулець» веде вперту боротьбу за підвищення у класі, причому намагається здобути чемпіонство першої ліги, аби зробити це «чисто» й уникнути стикових матчів з аутсайдерами елітного дивізіону. Команда з Петрового показує найкращий результат у весняному циклі першості.

«Інгулець»-«Волинь» – 1:0

Гол: 1:0 – Акименко (47 – з пенальті).

«Інгулець»: 33. Ганєв, 5. Запорожець (32. Дорошенко, 80), 8. Клименко, 9. Мішуренко (16. Новотрясов, 90+2), 10. Піднебенной, 21. Акименко (49. Січінава, 86), 23. Кучеренко, 28. Павлов, 39. Балан, 80. Лупашко – к, 89. Синьогуб.

«Волинь»: 47. Когут – к, 18. Сухомлинов, 17. Сафонов, 4. Болденков, 68. Чорноморець, 95. Курко, 20. Скоблов, 77. Зарічнюк, 16. Коробка, 10. Яковлєв, 40. Хагназарі.

Футболісти «Волині» робили усе, що могли. Візуально господарі поля мали незначну перевагу протягом матчу, який, загалом, проходив без великої кількості моментів. Хоча лучани, як для виїзного матчу, достатньо часу провели в атаці, проте діяли попереду беззубо. Взагалі, перша нагода для взяття воріт у поєдинку виникла аж на 39 хвилині.  У господарів поля Акименко вийшов на побачення з Богданом Когутом, проте спроба перекинути голкіпера призвела всього-на-всього до кутового. Єдиний гол у матчі був забитий на початку другої половини зустрічі. І, по такій грі, не дивно, що це було зроблено з пенальті. На 46-й хвилині арбітр обґрунтовано призначив 11-метровий за гру рукою у штрафному майданчику Олександра Сафонова. Вирок для «Волині» з «крапки» виконав найкращий бомбардир першої ліги Олександр Акименко. Він є штатним пенальтистом «Інгульця», і зі своїх 25 голів майже половину забив саме з пенальті. Після взяття воріт гра «Волині» трохи оживилася. Лучани спробували перевести гру на половину поля суперника, однак позиційні атаки практично нічого не дали. Єдиний шанс зрівняти рахунок і заодно реабілітуватися за власну помилку мав той же Сафонов. На 62-й хвилині він головою впритул розстрілював ворота «Інгульця», проте м’яч пройшов над поперечиною. Господарі поля швидко заспокоїли гру і поступово знову заволоділи ініціативою. Зняти всі питання у матчі міг Клименко, але Когут зреагував на його удар. Наприкінці матчу наставник «Інгульця» провів кілька замін, і свіжі гравці зірвали спробу «Волині» організувати бодай якийсь натяк на фінальний штурм. Більше того, свіжий Січінава підступним навісним ударом ледь не закинув м’яча за комір Когуту.

Після цієї поразки «Волинь» знову опустилася у зону вильоту, оскільки «Кремінь» виграв свій домашній матч у команди «Гірник-спорт» і випередив луцький клуб на одне очко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися