«Волинь» привезла нічию із Ковалівки і починає поступову перебудову команди?
Волинь

«Волинь» привезла нічию із Ковалівки і починає поступову перебудову команди?

7 жовтня 2018, 14:59
0
0
Сподобалось?
0

У Ковалівці на Київщині «Волинь» зустрічалася із «Колосом», з яким ділить друге-третє місця у таблиці першої ліги. Це був матч, в якому кожній з команд важливо було не програти і не відпустити суперника по турнірній боротьбі.

«Колос»-«Волинь» – 1:1

Голи: 0:1 – Яковлєв (41 – з пенальті), 1:1 – Чорноморець (50).

«Колос»: 1. Яшков, 2. Сахневич, 13. Гавриш – к, 6. Максименко, 15. Чорноморець, 14. Мілько, 99. Задоя (5. Поздєєв, 46), 23. Кизилатеш (69. Ільїн, 46), 10. Морозко (91. Кісіль, 69), 33. Нехтій (18. Костишин, 72), 17. Бондаренко (7. Лисенко, 53).

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін – к, 4. Болденков, 5. Горопевшек, 93. Цюпа, 95. Курко, 44. Неплях, 10. Яковлєв (19. Зынкевич, 90+1), 29. Кожанов (23. Кравченко, 75), 20. Карпенко (30. Бартулович, 63), 89. Козьбан (32. Петько, 84).

У лучан все ще триває певна ігрова криза, яка почалася після матчу шостого туру, коли «Волинь» розбив «Дніпро-1» з рахунком 5:0. Поступово стало зрозуміло, що не всі футболісти команди відповідають рівню її завдань, тренерський штаб фактично немає можливості підсилювати гру за рахунок виконавців із лави запасних. Тож, хоча до міжсезоння лишилося ще багато часу, думати про підсилення у луцькому клубі почали вже давно. Фактично нині вже відібрано групу новачків з 6-7 футболістів, але перш ніж прийняти їх «на баланс», потрібно вирішити питання із виконавцями, які ще на контракті, але не вписуються в ігрові схеми Андрія Тлумака. До матчу з «Колосом» «хрестоносці» розпрощалися із Володимиром Коробкою, а поповнив «Волинь» 32-річний хорватський хавбек Младен Бартулович, найкращі роки якого пройшли у «Кривбасі» та «Карпатах».

Гра у Ковалівці пройшла у рівній боротьбі без великої кількості небезпечних моментів, як і буває у таких матчах, а тому закономірно закінчилася бойовою нічиєю. Це  й матч вкотре підкреслив ігрові проблеми лучан. Хрестоносці хоча й вийшли вперед першими, але у третьому матчі поспіль забити змогли лише з 11-метрового, та і то фол проти Яковлєва наприкінці першого тайму не виглядав таким уже очевидним, хоча у другому таймі був момент для більш «чистого» пенальті у ворота господарів. Перевагу у рахунку лучани втратили уже на початку другої половини гри. Класний гол у ворота Неділька забив екс-гравець «Волині» Чорноморець, який з гострого кута зльоту вколотив м’яча у дальній кут. Далі жодна з команд не виглядала настільки переконливо, щоб вирвати перемогу.

Наступний матч «Волинь» зіграє вдома 13 жовтня із МФК «Миколаїв».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися