Фото і відео ФК
Волинь

«Волинь» результативно перемогла «Балкани»

17 вересня 2018, 18:38
0
0
Сподобалось?
0

Лучанам після двох поспіль крупних поразок потрібна була лише перемога, аби повернути собі впевненість. Головний тренер команди Андрій Тлумак серйозно змінив стартовий склад, аби додати новизни грі.

«Волинь»-«Балкани» – 4:2

Голи: 1:0 – Хагнзарі (5), 1:1 – Герасимець (7), 2:1 – Горопевшек (15), 3:1 – Кожанов (28), 4:1 – Яковлєв (70 – з пенальті), 4:2 – Паламар (83 – з пенальті).

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін – к, 4. Болденков, 5. Горопевшек, 93. Цюпа, 44. Неплях (32. Петько, 86), 95. Курко, 8. Хагназарі (89. Козьбан, 84), 10. Яковлєв (11. Коробка, 75), 29. Кожанов (23. Кравченко, 86), 20. Карпенко (19. Зінкевич, 79).

«Балкани»: 12. Паламарчук, 7. Саламаха, 2. Любчак, 25. Платунов, 10. Пєнов, 99. Гаврилюк (11. Кабанюк, 87), 46. Пархоменко, 5. Опря (22. Паламар, 59), 13. Герасимець (8. Райчєв, 70), 3. М. Златов – к, 33. В. Златов (20. Болокан, 46).

Попри великий рахунок матч із «Балканами» легкою прогулянкою для лучан не був. Особливо це стосується першого тайму. Уже на п’ятій хвилині «Волинь» вийшла вперед – після класних індивідуальних дій Кожанова і передачі від нього Хагназарі лишалося лише нормально пробити по воротах з району 11-метрової позначки. Та навіть якби іранець не влучив по м’ячу, то точно додав би «круглого» у сітку Яковлєв, котрий вбігав на дальню стійку. Та швидкий гол на довго радості не приніс. Гості буквально одразу відігралися. Не найкращим чином зіграв Неділько, який залишив лінію воріт і пропустив «парашут» після удару головою від Герасимця. Надалі команда з Одещини почала по доброму нахабніти і на рівних грала з «хрестоносцями». Лучани навпаки занервували, і в ці хвилини важко було спрогнозувати, куди хитнуться шальки терезів. Але сценарій у потрібне лучанам русло під коректували самі гравці «Балкан». Під час подачі кутового біля воріт гостей вперто боролися Горопевшек і Любчак, м’яч влучив когось із них і неспішно пролетів повз голкіпера, який, здається, міг зіграти у цьому епізоді надійніше. Але це була не єдина результативна помилка Паламарчука у цьому матчі. На 28-й хвилині «Волинь» заробила право на штрафний поблизу кута штрафного майданчика гостей. Кожанов, звичайно, пробив майстерно, але у зону, куди дотягувався голкіпер. Але Паламарчук залетів у ворота разом із м’ячем. За рахунку 3:1 ініціатива повністю перейшла до «Волині» і гості вже не мали серйозних контраргументів. На цьому матч можна було б і завершувати, хоча попереду була ще ціла година. У лучан ще було достатньо нагод аби наростити свою перевагу, але під кінець другого тайму команди обмінялися голами з 11-метрових. У лучан відзначився Яковлєв, який після цього пішов відпочивати, а у гостей забив свіжий Паламар.

Нині луцький клуб ділить друге-третє місця у турнірній таблиці першої ліги з «Колосом» з Ковалівки. Обидві команди відстають на три очки від «Дніпра-1», але мають по грі у запасі.

23 вересня команда Андрія Тлумака зіграє на виїзді матч чемпіонату із «Інгульцем», який дихає в спину групі лідерів, а на 26 вересня запланований ще один виїзд – на кубковий матч із «Дніпром-1».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися