Волинь у скорботі за загиблим на Сході бійцем Олегом Пушкаруком
Волинь

Волинь у скорботі за загиблим на Сході бійцем Олегом Пушкаруком

11 травня 2018, 16:05
0
0
Сподобалось?
0

У суботу, 12-го травня, тіло загиблого на  війні на Сході бійця Олега Пушкарука привезуть до Нововолинська. У неділю пройде вшанування пам’яті героя та поховання, -пише БУГ.

Нагадаємо, що зранку, 9-го травня, стало відомо, що поблизу Золотого Луганської області під обстрілами загинув 49-річний нововолинець Олег Пушкарук – військовий 14-ї окремої механізованої бригади, який проходив службу за контрактом. Вдома на нього чекали дружина та двоє маленьких діток.

Тіло бійця зі Сходу привезе волонтер Валерій Курстак. У суботу, 12-го травня, близько 7:00 вони будуть в Луцьку. На в’їзді до Нововолинська зустрічатимуть тіло загиблого орієнтовно о 08:00-09:00 та привезуть додому на ніч.

В неділю, 13-го травня, о 13:00 розпочнеться поховання. Із дому, за адресою проспект Дружби, 15, тіло бійця понесуть на руках на майдан Незалежності. О 13:30 розпочнуться заходи зі вшанування пам’яті Олега Пушкарука. У Свято-Духівському Соборі о 14:30 пройде прощальна служба. Поховають бійця на старому кладовищі, там в останню путь проводитимуть о 15:00.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися