«Волинь» вигризла у «Таврії» перемогу у кубковому матчі у доданий час
Волинь

«Волинь» вигризла у «Таврії» перемогу у кубковому матчі у доданий час

22 серпня 2018, 19:38
0
0
Сподобалось?
0

«Волинь» стартувала у розіграші національного кубка матчем із сімферопольською «Таврією». Головний наставник лучан Андрій Тлумак вирішив приберегти кількох гравців «основи» на матч чемпіонату з «Дніпром-1». Без них «хрестоносцям» досить непросто дався поєдинок

«Таврія»-«Волинь» – 2:3

Голи: 0:1 – Климець (13), 1:1 – Масалов (24), 2:1 – Біжко (102), 2:2 – Карпенко (108), 2:3 – Курко (118).

«Таврія»: 41. Гурін, 11. Куксенко, 4. Клочко, 10. Масалов – к, 33. Фетісов, 8. Гриппа, 19. Біжко, 9. Єлоєв (3. Тищенко, 88), 20. Жавко (5. Кушнір, 116), 22. Воронченко (27. Логвиненко, 80), 99. Жуков (7. Жиганов, 62).

«Волинь»: 1. Воробей, 11. Коробка (32. Петько, 78), 95. Курко, 5. Горопевшек, 3. Сімінін – к, 23. Кравченко (93. Цюпа, 86), 19. Зінкевич, 44. Неплях, 8. Хагназарі (29. Кожанов, 68), 34. Климець (27. Бруно, 102), 20. Карпенко.

Сімферопольці приймали лучан на тимчасовому домашньому стадіоні у містечку Берислав на Херсонщині. На лаві запасних у «Волині» залишилися ключові гравці середини поля – Денис Кожанов та Олег Герасимюк, а також єдиний досвідчений форвард Дмитро Козьбан. Основного голкіпера Богдана Когута навіть не включили у заявку на матч.

Попри послаблений склад матч з одним із лідерів другої ліги для лучан розпочався досить успішно. Ігор Карпенко розрізною передачею залишив ні з чим оборону «Таврії» і вивів на побачення з голкіпером Олександра Климця, який відкрив рахунок у матчі. Проте перевагу гості швидко втратили. Найкращий гравець «Таврії» у цьому матчі Анатолій Масалов під час подачі стандарту виграв «повітря» у штрафному майданчику «Волині» і головою зрівняв рахунок. Загалом лучани не були господарями становища на полі у першому таймі, більше атакували господарі поля, але все зводилося до навісів і прострілів у штрафний майданчик, які не несли великої загрози. Лише Масалов одного разу наважився на дальній удар, але він вийшов дуже неточним. Куди небезпечнішою була спроба гравця «Волині» Сіаваша Хагназарі, який запустив м’яча над поперечиною.

Другий розпочався з небезпечного моменту від «Волині». Климець цілив у дальню «дев’ятку» і мало бракувало, аби оформити «дубль». Але потім «хрестоносці» зовсім зникли з поля. Андрій Тлумак почав робити заміни, щоб пожвавити гру тренер лучан забрав з поля стоячого Володимира Коробку і малопомітного Хагназарі – останнього замінив Кожанов. Та й ці заміни справі не зарадила. Натомість «Таврія» заграла ще агресивніше. Жиганов і Біжко мали все вирішувати у цьому матчі, змарнувавши за 20 останніх хвилин за п’ять моментів. І лише у компенсований час дав про себе знати свіжий Кожанов, який небезпечно пробив над поперечиною воріт «Таврії».

У додатковий час картина гри на полі не змінилася. «Таврія» тиснула і, втративши ще кілька моментів, під завісу першого екстра-тайму заслужено вийшла вперед завдяки голу Біжко. Однак «Волинь» швидко відновила рівновагу у грі на початку другого додаткового тайму. Відзначився Ігор Карпенко. Асистував йому новачок луцького клубу бразильський півзахисник  Бруно Віейра де Соуза. Дотисла суперника «Волинь» за дві хвилини до фінального свистка. Передачею Кожанова у штрафний майданчик скористався Василь Курко. Перевести гру у серію післяматчевих пенальті, міг Масалов, але після його дальнього удару і рикошету м’яч просвистів поруч зі стійкою воріт.

Отож «Волинь» крокує у кубку далі, пропустивши свої два перші голи у сезоні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися