«Волинь» вилетіла з кубка
Волинь

«Волинь» вилетіла з кубка

27 вересня 2018, 09:53
0
0
Сподобалось?
0

Протягом кількох місяців «Волинь» вдруге завітала в гості до «Дгіпра-1». Перша зустріч команд завершилася першою поразкою лучан у чемпіонаті та ще й з розгромним рахунком 0:5. Цього разу жереб звів «хрестоносців» і дніпрян у кубку.

«Дніпро-1»-«Волинь» – 2:1

Голи: 1:0 – Кравченко (20), 2:0 – Чичиков (64), 2:1 – Зінкевич (85).

«Дніпро-1»: 31. Кліщук, 22. Чеботаєв, 71. Лопирьонок, 15. Логінов, 8. Польовий, 4. Кравченко – к, 21. Загальський (11. Мемешев, 80), 18. Сніжко, 77. Чичиков, 29. Назаренко (13. Мігунов, 67), 20. Куліш (87. Кожушко, 86).

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін, 32. Петько, 5. Горопевшек, 93. Цюпа, 23. Кравченко, 44. Неплях, 7. Герасимюк – к, 19. Зінкевич (8. Хагназарі, 89), 11. Коробка (10. Яковлєв, 70), 20. Карпенко (95. Курко, 70).

Вилучення: Герасимюк (66 – друге попередження).

Порівняно з першим матчем, коли «Волинь» до Дніпра прибула у статусі одноосібного лідера першої ліги, тренерський штаб лучан обрав значно обережнішу модель гри. Отож цього разу простору у господарів поля для атак було значно менше. Перший момент створили саме лучани у контратаці. Коробка виходив на побачення з Кліщуком, але до удару справа так і не дійшла, адже хавбека «Волині» наздогнав і «з’їв» захисник. Дніпряни відповіли потенційним шансом Куліша, котрий не дотягнувся головою до м’яча для завершального удару. За мінімальної кількості моментів особливої ваги набирають стандарти і наявність у команді майстрів для їх реалізації. Такі люди у «Дніпрі-1» є. Тож коли господарі отримали право на штрафний удар за кілька метрів від лінії штрафного майданчика лучан, досвідчений Сергій Кравченко все виконав на відмінно – перекинув стінку і поклав м’яча під самісіньку штангу – 1:0.

«Волинь» нічого особливого для того, щоб відігратися, не створила, а господарі поля могли подвоїти перевагу на початку другого тайму. Горопешек на позиції останнього захисника «проспав» пас назад від Петька, а тим часом форвард «Дніпра-1» Куліш не дрімав – підхопив м’яч і вилетів на побачення з Недільком. Переможцем дуелі став голкіпер. Єдиний шанс відігратися «Волинь» втратила на 56-й хвилині. Знову на ударній позиції опинився Коробка, але пробив головою прямо у воротаря. Дніпряни ж після цього моменту лише додали в атаці й досягли свого. Владислав Кравченко не дограв епізод після прострілу Польового, з-за спини гравця «Волині» вискочив Чичиков і з кількох метрів розстріляв ворота Неділька. А ще за кілька хвилин «Волинь» лишилася у меншості – на друге попередження напрацював Герасимюк.  Фактично не лишалося сумнівів щодо переможця у цьому матчі. Більше того, дніпряни прагнули знову розгромити «Волинь», для чого створили кілька хороших нагод. Однак дещо поза логікою матчу забили «хрестоносці». Зінкевич перехопив м’яч на своїй половині поля, протягнув його до чужого штрафного майданчика, і, коли вже навколо нього зібралося четверо гравців «Дніпра-1», більярдним ударом послав м’яч у дальній нижній кут – 2:1 й далі у кубку ідуть ті, хто цього більше прагнув.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися