Волинь з березня не може закупити скраплений газ
Волинь

Волинь з березня не може закупити скраплений газ

17 липня 2014, 11:37
0
0
Сподобалось?
0

Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт зустрівся з головою правління ПАТ «Волиньгаз» Мирославом Коротею. Обговорено питання забезпечення населення області скрапленим газом та підготовку до зими.

З березня на Волині існує проблема із забезпеченням населення скрапленим газом, яким користується 66,5 тисяч волинян.  Жителі не газифікованих районів краю неодноразово звертались до голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта. До Кабінету Міністрів України лист-прохання щодо проведення аукціону із закупівлі скрапленого газу для населення. Однак аукціон так і не відбувся.

За словами Мирослава Короті, «залишки скрапленого газу продано ще у березні». «Сподіваємось, що найближчим часом ситуація вирішиться, адже в Києві визначили фірму, яка проводитиме аукціон, - «Українська універсальна біржа», - зазначив він.

Щодо підготовки до зими, то як зазначив Мирослав Коротя, Волинь є зразковим платником і входить до десятки кращих в Україні. Найбільшим споживачем газу в області є населення. Ще майже по 20% використовують підприємства теплоенергетики та промисловість.

Торік Волинь зменшила споживання газу на 30 млн метрів кубічних в порівнянні з 2012-им. Цьому сприяли погодні умови.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися