Фото і відео ФК
Волинь

«Волинь» закінчила перше коло «хокейною» перемогою

28 жовтня 2018, 17:53
0
0
Сподобалось?
0

В останньому матчі першого кола чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги «Волинь» приймала футбольний клуб «Гірник-Спорт» із Горішніх Плавнів, що на Полтавщині.

«Волинь»-«Гірник-Спорт» – 5:3

Голи: 1:0 – Болденков (9), 1:1 – Боровський (14), 2:1 – Бартуловіч (19), 2:2 – Шевчук (32), 2:3 – Фаюк (43), 3:3 – Курко (57), 4:3 – Козьбан (81), 5:3 – Карпенко (87).

Нереалізований пенальті: Кожанов (90+2).

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін – к, 4. Болденков, 5. Горопевшек, 93. Цюпа, 44. Неплях (19. Зінкевич, 63), 8. Хагназарі (20. Карпенко, 57), 30. Бартуловіч (34. Климець, 69), 10. Яковлєв (95. Курко, 37), 29. Кожанов, 89. Козьбан (32. Петько, 84).

«Гірник-Спорт»: 92. Данкович, 14. Шевчук, 7. Фаюк, 5. Кравчук, 55. Гончар (28. Власюк, 2), 18. Єфремов, 21. Ямполь (4. Аксьонов, 69), 8. Корольков – к, 65. Лозовий, 17. Боровський, 9. Бафталовський (19. Ходаковський, 70).

Команди подарували уболівальникам футбольне свято. На відміну від МФК «Миколаїв», який два тижні тому приїхав у Луцьк із захисною тактикою і провалив, гості з Горішніх Плавнів приїхали грати першим номером. «Хрестоносці», само собою, готувалися провести матч від атаки, отож під час поєдинку глядачам сумувати не довелося. Гості захопили ініціативу, але «Волинь» швидко вирівняла становище і навіть вийшла вперед у рахунку вже на дев’ятій хвилині. Болденков забив головою після подачі кутового. Гості швидко відігралися. Атаку великим силами Боровський завершив хорошим ударом практично з лінії штрафного майданчика– 1:1. Неділько ніби й правильно обрав позицію, проте не виручив. Йшла тільки 14-а хвилина і команди тільки набирали розгону. «Волинь» знову побігла забивати, змарнувала кілька нагод, але вже на 19-й хвилині багатоходівка Яковлєв-Хагназарі-Бартуловіча закінчилася дебютним голом останнього за луцьку команду – хорватський півзахисник забивав з кількох метрів та вже без будь-яких перешкод. «Гірник-Спорт» не знітився, хоча й опинився вдруге у ролі наздоганяючого. Футболісти з Полтавщини знову перехопили ініціативу й видали класну кінцівку тайму. Шевчук п’ятою  результативно замкнув один з прострілів у штрафний майданчик «Волині». А вже перед свистком на перерву гості й взагалі вийшли вперед. У центрі захисту «наварили» Курко і Горопевшек. Фаюк опинився сам з м’ячем перед воротами і не залишив шансів Недільку.

Другий тайм команди почали так, ніби перерви й не було. Причому наступальні дії продовжували гості, а «Волині» довелося діяти на контратаках. Один зі стрімких контрвипадів і приніс результат «хрестоносцям». Кожанов і Курко, граючи у стіночку, проскочили передовий ешелон оборони, й Василь потужно пробив у ближній від Данковича кут воріт. Голкіпер гостей не встиг скластися, щоб парирувати удар. Третій гол «Волині» став переломним у матчі, й далі ініціатива закріпилася у ногах команди Андрія Тлумака. До речі, тренер лучан ще й провів кілька вдалих замін. «Хрестоносці» згаяли ще кілька перспективних моментів, Горопевшек перевірив на міцність поперечину воріт Данковича. Тим часом на полі з’явився Климець, який розігнав чергову результативну атаку «Волині». Хавбек лучан намагався самотужки вирішити епізод, але його удар парирував голкіпер, щоправда м’яч відскочив прямо на Козьбана, котрий закотив «круглого» у незахищені ворота і перервав свій десяти матчевий гольовий «піст». Потім зіграла ще одна заміна Тлумака. Петько, щойно вийшовши на заміну, спершу ледь не забив сам, а через хвилину вдало зіграв в обороні і довгим пасом метрів на 60 кинув у прорив Карпенка. Молодий форвард лучан міг виходити на побачення із Данковичем, але не став зближуватися з голкіпером, а пробив йому у протихід – 5:3! Перемогу з хокейним рахунком міг оздобити ще й Кожанов. Уже у компенсований час він заробив 11-метровий і сам взявся його пробивати, однак не воротар удар парирував.

Цим матчем «Волинь» завершила перше коло чемпіонату, однак цього року лучани зіграють ще три матчі. Уже третього листопада лучани розпочнуть друге коло домашнім матчем із «Зіркою».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися