«Волинь» зазнає другої поспіль поразки від аутсайдерів
Волинь

«Волинь» зазнає другої поспіль поразки від аутсайдерів

1 квітня 2018, 18:03
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у Луцьку ПФК «Суми» у 25 турі чемпіонату України з футболу серед команд першої приймав «Волинь». Сумчани змушені були погодитися на такий поворот, адже поле їхньої арени не має підігріву і не готове приймати змагання професійного рівня. Для лучан це був своєрідний подарунок долі, адже таким чином вони отримали важливий фактор домашнього поля у протистоянні з надпринциповим суперником.

ПФК «Суми»-«Волинь» – 1:0

Гол: 1:0 – Циколія (51).

ПФК «Суми»: 66. Старущенко, 77. Воронін, 16. Богачов – к, 33. Дурай, 44. Циколія, 21. Галенков (7. Акубардія, 90+1), 6. Вечурко, 3. Лиховидько, 22. Коваленко (99. Квасний, 80), 10. Яворський (20. Тарануха, 86), 27. Галенко (8. Рафальський, 75).

«Волинь»: 42. Неділько, 4. Болденков, 32. Петько, 18. Сухомлинов, 68. Чорноморець – к, 95. Курко (99. Івашко, 77), 20. Скоблов, 40. Хагназарі (22. Клак, 70), 77. Зарічнюк, 9. Страшкевич (33. Хвалицький, 90+3), 10. Яковлєв.

Вилучення: Неділько (90+3).

Забігаючи наперед зазначимо, що домашні стіни аж ніяк не допомогли луцькій команді, а сумчани почувалися справжніми господарями на полі «Авангарду». Розвідка боєм тримала хвилин десять, а коли футболісти «Сум» зрозуміли, що боятися їм нічого, почали потрохи підбиратися до володінь Віталія Неділька. Щоправда перший небезпечний момент виник аж на 34-й хвилині. Сумчанин Яворський з 12 метрів розстрілював ворота «Волині», але голкіпер «хрестоносців» зумів врятувати свою команду. Лучани пробували перехопити ініціативу. Кілька напівмоментів виникли у Зарячнюка. В одному з епізодів гравець «Волині», цілком можливо, небезпідставно вимагав 11-метровий від арбітра. Зрештою, лише у компенсований до першого тайму час лучани заробили свій перший кутовий і спромоглися на перший удар «у рамку» - ледь не від центра поля.

Другий тайм почався для «Волині» зовсім погано. Сумчани повели у рахунку. Циколія замкнув подачу Ковеланка зі штрафного. Далі гра до фінального свистка проходила на зустрічних курсах, але, при цьому, практично без реальних гольових нагод. До того ж, сумчани діяли в атаці гостріше і мали дві нагоди відзначитися. «Волинь» закінчувала гру у меншості. Неділько змушений був зіграти руками за межами штрафного майданчика – фактично це був фол останньої надії, тож голкіпер «хрестоносців» отримав червону картку, а сумчани здобули право на стандарт за метр від лінії штрафного майданчика. Циколія цю нагоду не використав – просто потужно пробив у стінку.

Єдиний більш-менш реальний шанс забити у лучан був у компенсований час – Андрій Яковлєв непогано приклався до м’яча з лінії штрафного майданчика, але «круглий» пройшов над поперечиною.

Вже третій матч поспіль «Волинь» не демонструє за рахунок чого збирається залишити зону вильоту, тоді як інші учасники боротьби за виживання справно набирають очки ледь не у кожному турі. Нині лучани вже на чотири пункти відстають від «Кременя», який посідає рятівну 14 сходинку у турнірній таблиці. 6 квітня «Волинь» вдома прийматиме саме футболістів із Кременчука. Втрата очок у цьому матчі уже буде катастрофою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися