Волинь зустріла загиблого на Сході солдата
Волинь

Волинь зустріла загиблого на Сході солдата

21 серпня 2018, 09:50
0
0
Сподобалось?
0

“Вантаж-200” з тілом загиблого на війні з московськими окупантами старшого солдата 14-ої окремої механізованої бригади  Василя Крищука зустріла  Волинь сьогодні, 21 сепня, вранці, -інформує  “ВолиньUA”.
Першими побратима зустріли волинські свободівці, серед них і ті, які їздять із волонтерськими поїздками на фронт, а також депутати Волинської обласної, Луцької міської та Ківерцівської районної рад від ВО “Свобода”. Автівка з “вантажем-200” пригальмувала на Цуманському посту, звідки траурний кортежу вирушить спершу до Луцька, тоді – до Володимира-Волинського.
 Володимир- Волинський міський голова Петро Саганюк видав розпорядження про оголошення у місті 21-го та 22-го серпня  днями жалоби. Про це повідомили на офіційному сайті  міста.

Розпорядженням міського голови обмежено проведення розважальних концертних заходів, спортивних змагань, заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.

Василь Крищук  був бійцем третього механізованого батальйону 14-ї ОМБР. Він поліг у бою із диверсійно-розвідувальною групою ворога поблизу міста Золоте Попаснянського району Луганської області.

За попередньою інформацією прощання відбудеться 22-го серпня за адресою вул. Володимира Великого, 1, де живе родина Крищуків.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися