Волинська митниця просить не використовувати зону контролю як  парковку
Волинь

Волинська митниця просить не використовувати зону контролю як парковку

18 лютого 2019, 17:29
0
0
Сподобалось?
0

Станом на 18 лютого у зонах митного контролю очікують на випуск у вільний обіг 935 автомобілів.  Як виявилося,  там є також  уже оформлені, але не вивезені їхніми власниками, -йдеться у повідомлення прес-служби ГУ ДФС Волині.

Митні брокери, які опитали своїх підопічних, пояснюють це віддаленим місцем проживання громадян. Адже близько половини з них – мешканці інших регіонів України, які обрали митний пост Луцьк як один із найкомфортніших місць доставки.

Волинська митниця попереджає власників випущених у вільний обіг автомобілів: зона митного контролю не може використовуватись як парковка. Посилання на зайнятість за основним місцем роботи не звільняють від відповідальності за порушення режиму зони митного контролю. Крім штрафних санкцій, митнийя  закликає НЕГАЙНО вивезти свої автомобілі, оскільки наповнення ними митних терміналів порушує права інших громадян України, які мають намір,  але фізично не можуть розмістити свої авто у зону митного контролю.

Довідково:  на 18 лютого у зоні діяльності митниці  громадяни оформили у вільний обіг майже 30 тисяч авто, сплативши до Державного бюджету 1,79 млрд грн митних платежів.

Хоча черги у пунктах пропуску через державний кордон помітно вщухають, щодобово в Україну через Ягодин тепер в’їжджає близько 600 нових автомобілів. Їхні власники сподіваються встигнути до 22 лютого скористатись коефіцієнтом 0,5 щодо сплати акцизного податку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися