Волинська обласна рада хоче, аби чоловіків-переселенців зі Сходу у першу чергу мобілізували до війська
Волинь

Волинська обласна рада хоче, аби чоловіків-переселенців зі Сходу у першу чергу мобілізували до війська

18 липня 2014, 22:45
0
1
Сподобалось?
1

18 липня під тиском родичів військових була скликана позачергова сесія Волинської обласної ради. Люди вимагали відреагувати на плачевне становище, в якому опинилися їхні сини, чоловіки у зоні бойових дій. Оперативно вдалося зібрати необхідну для кворуму кількість депутатів і підготувати документ «Про Звернення Волинської обласної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо військово-політичної ситуації, яка склалася на території України».

У ньому закликають негайно прийняти рішення про введення воєнного стану, метою якого є загальна військова підготовка чоловіків та концентрація економіки на військові потреби. Також просять перевірити і змінити мобілізаційні процедури, провести ротацію військових, покарати тих, хто ухиляється від мобілізації, забезпечити учасників АТО захисною амуніцією та нормальним грошовим забезпеченням тощо.

Окремим пунктом у зверненні згадали чоловіків-біженців із Добасу. Волиньрада пропонує заборонити надання притулку боєздатним біженцям-чоловікам зі східної України, моральним обов'язком, честю, совістю та гідністю яких є захищати власний дім та власну країну.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися