Волинська  поліція оперативно встановила викрадачів автомобіля
Волинь

Волинська поліція оперативно встановила викрадачів автомобіля

10 серпня 2018, 13:23
0
0
Сподобалось?
0

Волинські поліцейські менше ніж за добу встановили двох зловмисників, які викрали у лучанина автомобіль, -повідомляє прес-служба Нацполіції в області.

У середу, 8 серпня, до поліції із заявою звернувся 27-річний житель Луцька. Чоловік повідомив, що зловмисники викрали його автомобіль «Renault Scenic», який був припаркований у дворі будинку на вулиці Гордіюк в обласному центрі. У салоні автомобіля знаходилися дві гладкоствольні рушниці.

Оперативники встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетні двоє жителів райцентру Маневичі 21 та 20 років. Викрадений автомобіль, який знайшли у лісі в Маневицькому районі,  та зброю вилучили. Окрім цього, один із зловмисників підозрюється у скоєнні чотирьох крадіжок та пограбуванні.

«Обоє зловмисники раніше судимі, слідчі оголосили їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України.Йдеться  про незаконне заволодіння транспортним засобом. Вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Сергій Козак, тимчасово виконувач обов’язків начальника ГУНП у Волинській області.

Слід відзначити, що за неналежне зберігання зброї, власника мисливських рушниць притягнуть до адміністративної відповідальності, з можливим позбавленням дозволу на її зберігання та носіння.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися