Волинська поліція викрили серійних злодіїв
Волинь

Волинська поліція викрили серійних злодіїв

7 липня 2018, 16:25
0
0
Сподобалось?
0

У селі Мощена Ковельського району невідомий зловмисник протягом весни обкрадав місцеве фермерське господарство та обійстя селян. Злодій завдав власникам майна збитків на понад 10 тис. грн. Співробітники кримінальної поліції та дільничні офіцери встановили причетність до крадіжок 40-річного жителя Турійського району, -повідомляє прес-служба Нацполіції в області.

Зловмисник викрадав з господарств електродвигуни. Зокрема, поліцейські встановили, що правопорушник у березні, зірвавши навісний замок з дверей одного із підсобних приміщень, незаконно заволодів електродвигуном від млина вартістю 1,8 тис. грн. У травні він викрав із приміщення місцевого фермерського господарства два електродвигуни від зерноочистної техніки, вартістю 5,5 тис. грн. Усе викрадене правопорушником майно поліцейські вилучили й повернуть законним власникам.

У  Нововолинську поліцейські розкрили крадіжку із гаража місцевого жителя квадроцикла та магнітофона.  Сума завданих злодієм збитків становить 9 тис. грн. Поліцейські встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 20-річний житель Нововолинська. Його затримали в порядку ст. 208 КПК України. Відомо, що громадянина уже притягували до кримінальної відповідальності за подібний злочин. Цього ж дня співробітники сектору кримінальної поліції в Нововолинську розкрили крадіжку продуктів харчування на понад 200 грн. із місцевого супермаркета. Правоохоронці встановили, що правопорушення вчинив 39-річний житель міста Володимира-Волинського.

Співробітники Ківерцівського відділу поліції розкрили крадіжку огорожі з однієї з дачних ділянок у селі Сокиричі. Злодій викрав 10 м. металевої сітки. Правоохоронці вилучили викрадене майно й повернули законному власнику.

Цього ж дня, у Луцьку поліцейські  оперативно розкрили крадіжку із вітрини одного із супермаркетів навушників «JBL», вартістю понад 600 грн. Правопорушення скоїв 21-річний житель обласного центру. 

Вирішується питання щодо відкриття за цими фактами кримінальних проваджень та притягнення правопорушників до відповідальності. 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися