Волинська прокуратура наполягатиме на більш суворому вироку митнику-корупціонеру
Волинь

Волинська прокуратура наполягатиме на більш суворому вироку митнику-корупціонеру

3 липня 2018, 17:18
0
0
Сподобалось?
0

Прокуратура Волинської області оскаржуватиме в апеляційному порядку вирок Любомльського районного суду, згідно з яким старшого інспектора одного з відділів Волинської митниці ДФС за одержання неправомірної вигоди в загальній сумі 1300 доларів США засуджено до 5 років позбавлення волі і унеможливленням  обіймати посади в правоохоронних органах України терміном  на 2 роки та конфіскацією майна,-повідомляє прес-служба прокуратури області.

У серпні 2015 року митник двома траншами (500 та 800 доларів США) одержував неправомірну вигоду від представника суб’єкта підприємницької діяльності за безперешкодне здійснення митного оформлення товарів, які ввозилися господарським товариством в Україну через митний пост "Ягодин".

Суд визнав старшого інспектора винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 1,3 ст. 368 КК України, й призначив йому покарання у виді реального позбавлення волі, проте прокурори вважають його занадто м'яким і наполягатимуть на суворішому покаранні для корупціонера.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися