Волинські допризовники перемогли  на Всеукраїнській спартакіаді
Волинь

Волинські допризовники перемогли на Всеукраїнській спартакіаді

14 травня 2019, 17:30
0
0
Сподобалось?
0

П’ятий рік поспіль перше місце у командному заліку на Всеукраїнській спартакіаді серед допризовної молоді  виборола команда Волині. Змагання відбулися у Житомирі.  Збірну Волинської області представляли спортсмени  обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Масштабну спортивну подію було організовано Міністерством оборони України, Міністерством молоді та спорту України та громадською організацією «Всеукраїнська Федерація військово-спортивних єдиноборств».

За чемпіонські титули змагалися 20 команд  з більшості областей України- понад 200 юнаків.

Протягом чотирьох днів спортсмени змагались у таких видах як:  біг 100 м, подолання смуги перешкод, метання гранати Ф-1 на дальність, біг на 1500 м, стрільба з  пневматичної гвинтівки, плавання на 50 м, підтягування на перекладині.

В підсумку  п’ятий рік поспіль перше місце у командному заліку виборола команда Волинської області, друге  посіла команда м. Київ та третє – команда Дніпропетровської області. В особистому заліку чемпіоном змагань став представник команди Волині Максим Соловянчик.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися