Волинські лісівники і медики створили парк для реабілітації українських воїнів
Волинь

Волинські лісівники і медики створили парк для реабілітації українських воїнів

29 березня 2019, 18:03
0
0
Сподобалось?
0

Біля корпусу №2 Волинської обласної клінічної лікарні, що у селі Боголюби Луцького району,  створено парк із дерев основних лісових порід на честь українських воїнів, які боронили і боронять країну на Сході. Про це повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

 На території лікувального закладу сотні різновікових хвойних і листяних дерев, чимало екзотичних декоративних кущів, висаджених його  працівниками  разом із лісівниками, меценатами, волонтерами. Цього разу тут вирішили озеленити  частину подвір’я  біля новоствореного відділення реабілітації, що вже готове до експлуатації.

Тут  будуть відновлювати свої сили  учасники АТО (ООС). До усіх  дієвих лікувальних практик відтепер додасться і природний лісовий реабілітаційний фактор. Цей дарунок лісівничої громадськості – цільового призначення: саме для українських воїнів, аби вони якнайшвидше відновлювали сили і поверталися до повноцінного життя.

 Волинські лісівники на власному досвіді знають, наскільки важлива підтримка захисникам України, адже 882 працівники лісової галузі країни  брали участь в АТО (ООС), 134 – досі продовжують боронити Україну. Пройшли горнило війни і волинські лісівники. Тому й проявляють разом із лікарями турботу про майбутнє найкращих синів України.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися