Волинські лісівники нагородили школярів – переможців профільних конкурсів
Волинь

Волинські лісівники нагородили школярів – переможців профільних конкурсів

26 травня 2018, 14:48
0
1
Сподобалось?
1

Подяки, грамоти, дипломи та інші відзнаки, що супроводжуються  призами або грошовими преміями лісівники Волині вручили переможцям-школярам  лісівничих конкурсів під час свята останнього дзвоника,- інформує прес-служба ВОУЛМГ.

Голова  обласної організації Товариства лісівників України Борис Бабеляс привітав переможців національного відбору Міжнародного конкурсу «Молодь в лісах Європи».

Троє учнів 10А класу Луцької гімназії №18 – Вікторія Мліонік, Ілля Піменов та Богдан Суходольський – стали кращими серед команд України і вибороли почесне право представити Україну у фіналі змагань, що триватиме 19-21 вересня у Литві.

Представники  лісового господарства нагородили грамотами, подяками, заохочувальними призами учасників шкільних лісництв за перемоги у конкурсах  «Новорічна іграшка», «Годівничка для птахів», «Охорона праці очима дітей», за написання неперевершених творів про ліс, а також нагорода за Всеукраїнський  конкурс винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму з науковою роботою «Поширення верхівкового короїда у соснових лісах та заходи захисту від нього», за  участь у 13-й Всеукраїнській акції «Майбутнє лісу у твоїх руках». Їхніми руками було висаджено десятки гектарів лісів, змайстровано сотні годівниць та шпаківень.

Адміністрація та профком подякували діткам за участь у конкурсі та побажали успіхів, здоров’я, щастя, гарних літніх канікул та здійснення усіх заповітних бажань.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися