Волинські медики швидкої допомоги приймали пологи у темному під’їзді
Волинь

Волинські медики швидкої допомоги приймали пологи у темному під’їзді

21 листопада 2018, 20:03
0
0
Сподобалось?
0

Виклик,  на який виїхала лікарська бригада ЕМД, був по справжньому вражаючий: рятували породіллю і її дитя у неосвітленому  під’їзді. Про це інформує Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на сторінці у «Фейсбуці».

До медиків о 06.22 поступив виклик, в якому стурбований чоловік повідомив про те, що у його вагітної дружини раптово почались перейми і вона буде народжувати.

За три хвилин бригада «швидкої» прибула на місце виклику. Пішки піднявшись у квартиру на шостий поверх, медики оглянули схвильовану і налякану вагітну жінку, допомогли зібрати необхідні речі і почали спускатись східцями вниз в повній темряві, адже ліфт не працював і сходова клітка зовсім не освітлювалася.

До першого поверху залишилось кілька сходинок, як раптом у жінки відійшли навколоплідні води і вона почала стрімко народжувати. Лікар ледве встигла підхопити новонароджене немовля, знайти затискачі і навпомацки перетиснути пуповину.
Медики за лічені секунди дитині знайшли необхідні речі, разом з мамою перенесли в автомобіль «швидкої», загорнули обох у термопокривала і доставили в пологовий будинок.

Хоч пологи були стрімкі і екстремальні умови,  дитина народилася здорова. Вже в лікарні, обстежуючи немовля,  медики повідомили, що народилася дівчинка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися