Волинські митники припинили контрабанду транспорту
Волинь

Волинські митники припинили контрабанду транспорту

29 травня 2018, 20:10
0
0
Сподобалось?
0

Волинські митники на пункті пропуску «Ягодин»  припинили спробу незаконно ввезти на територію України транспортні засоби, -інформує прес-служба ГУ ДФС області.

 Через пункт пропуску Ягодин волинське підприємство ввозило в Україну транспортні засоби, а саме: три сідельні тягачі та тентований напівпричеп. Водії підприємства подали до митного оформлення документи на товар. Згідно з ними, підставою для імпорту стала зовнішньоекономічна операція за прямим контрактом між українським покупцем та продавцем з Великобританії.

Проте на запит управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Волинської митниці ДФС сектор Укрбюро Інтерполу повідомив, що вказана у контракті англійська компанія офіційно припинила свою діяльність ще в листопаді 2017 року. Отже, товаросупровідні документи, пред’явлені митникам, містили завідомо неправдиві відомості щодо відправника.

Такі дії керівництва волинської компанії, відповідно до ч.1 ст. 483 Митного кодексу України, тягнуть за собою штраф у розмірі 100 відсотків вартості товару з його конфіскацією. Нині три сідельні тягачі та тентований напівпричеп, загальною вартістю 1 мільйон 851 тисяча гривень, тимчасово вилучено на склад митниці. Остаточне рішення у справі прийматиме суд.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися