Волинські підприємства на міжнародній виставці «Агро-2018»
Волинь

Волинські підприємства на міжнародній виставці «Агро-2018»

7 червня 2018, 14:45
0
0
Сподобалось?
0

На Міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2018» Волинь має  колективний стенд, в  експозиції якого  представлені продукти харчування провідних підприємств харчової і переробної галузей АПК, продукція сільськогосподарський товаровиробників. Загалом, область представляють 20 провідних підприємств, - повідомляє  Департамент АПР ОДА.

В цілому більш як 1 300 компаній із 15 країн світу представляють свої досягнення на ХХХ Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2018», що відкрилася 6 червня у Києві.

Ділова програма АГРО-2018 включає  низку спеціалізованих конференцій та форумів, присвячених усім напрямкам розвитку сучасного аграрного комплексу України. Особливу увагу буде приділено питанням ринку землі, розвитку тваринницького комплексу, експортного напрямку, впровадженню ІТ-технологій у сільському господарстві, захисту і живленню рослин та багатьох інших тем. 

Особливістю експозиції сільгосптехніки "ЕкспоАгроТех" є те, що у ній беруть участь вітчизняні виробники сільгоспобладнання, чия продукція входить до урядової програми компенсації 25% вартості придбання. Тому фермери зможуть просто на АГРО-2018 придбати техніку із суттєвою знижкою. Виставка працюватиме до 9 червня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися