Волинські посадовці одягли  кольорові шкарпетки, щоб підтримати «сонячних» дітей
Волинь

Волинські посадовці одягли кольорові шкарпетки, щоб підтримати «сонячних» дітей

21 березня 2019, 18:46
0
0
Сподобалось?
0

З нагоди  Всесвітнього дня людей з синдромом Дауна, який відзначають 21 березня,  до щорічної масової акції – флешмобу «LOTS OF SOCKS» долучилися  волинські посадовці. Працівники облдержадміністрації, аби висловити толерантність і підтримку людям з синдромом Дауна, одягли яскраві шкарпетки, як символ додаткової хромосоми, -повідомляє прес-служба ОДА.

У гості до посадовців завітали  дітки з Волинської обласної громадської організації дітей з синдромом Дауна. Вони пригадали, як разом з головою ОДА Олександром Савченком  пекли піцу й танцювали на Осінньому балу.

Представниця громадської організації Валентина Новосад ,  мама особливої дитини,  подякувала за яскравий настрій та флешмоб посадовцям. Вона  відзначила, що це чудовий приклад усім волинянам не залишатися байдужими та підтримувати сонячних дітей!

Голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко теж сьогодні на роботі з парою яскравих шкарпеток. За його словами, це чудова нагода себе відчути  особливим.

« Будуючи 19 інклюзивно-ресурсних центрів на Волині, ми усім показали, яке ставлення має бути у держави до особливих дітей. Ваших діток ми добре знаємо, знаємо їхні таланти і будемо допомагати й надалі їх розвивати», – пообіцяв голова ОДА.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися