Волинські пожежні отримали чотири нові автоцистерни
Волинь

Волинські пожежні отримали чотири нові автоцистерни

3 лютого 2018, 23:38
1
0
Сподобалось?
0

ДСНС України передало для потреб волинських рятувальників чотири новеньких автоцистерни МАЗ. Техніка уже прибула в Управління ДСНС у Волинській області і скоро стане на бойове чергування.

Про це повідомив начальник сектора зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ДСНС України у Волинській області Володимир Нестеров.

Пожежна автоцистерна – основний пожежний автомобіль загального призначення. Автоцистерна середнього типу призначена для доставки до місця пожежі оперативного розрахунку, засобів пожежогасіння та обладнання, а також гасіння пожеж водою та повітряно-механічною піною.

Це суттєве підсилення технічного потенціалу волинських рятувальників. Не так давно – наприкінці 2016 року – Управління ДСНС України у Волинській області також отримувало чотири сучасні автоцистерни.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Яків
    Яків

    От поясніть, чого купувати у бульбашів і швидше всього через корпорацію Богдан (бізнеспартнер порошенка) коли є вітчизняне виробництво. Де ваш патріотизм? Чи від того, що на Богдані до Мазу прикрутили колеса він став вітчизняного виробництва? http://www.autokraz.com.ua/index.php/uk/produktsiya/automobile/civil/spec/for-emergency

    5 лютого 2018, 11:05
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися