Волинські прокурори допомогли дітям повернути частину дитсадка
Волинь

Волинські прокурори допомогли дітям повернути частину дитсадка

11 січня 2019, 14:43
0
0
Сподобалось?
0

За втручання Маневицької місцевої прокуратури дитячому навчальному закладу повернуто частину приміщення, яку незаконно використовували під аптечний пункт, повідомляє прес-служба прокуратури області.

Господарський суд Волинської області задовольнив у повному обсязі позовні вимоги Маневицької місцевої прокуратури та визнав незаконним укладений відділом освіти Любешівської райдержадміністрації з Державною центральною районною аптекою №33 договір, яким частину приміщення Бірківського дошкільного навчального закладу передано в оренду під аптечний пункт.
Прокурори з'ясували, що відділ освіти райдержадміністрації, передаючи цю частину приміщення ДНЗ площею 47 м² в оренду, та управління гуманітарної політики Любешівської селищної ради, укладаючи додаткову угоду до договору оренди, грубо порушили імперативні вимоги законодавства про освіту, відповідно до яких майно та об’єкти навчальних закладів можуть використовуватись винятково в освітніх цілях.
Відтак, звернувшись до суду із позовною заявою в інтересах держави в особі Любешівської селищної ради, прокурори домоглися повернення частини приміщення навчальному закладу.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися