Волинські рятувальники застерігають від найпоширенішої причини осінніх пожеж
Волинь

Волинські рятувальники застерігають від найпоширенішої причини осінніх пожеж

17 жовтня 2018, 10:10
0
0
Сподобалось?
0

Однією з найпоширеніших причин  виникнення осінніх пожеж  - спалювання волинянами сухої трави, опалого листя, гілок, -повідомляє прес-служба УДСНС області.

Це  не лише шкодить довкіллю, а й створює неабиякі проблеми самим паліям. Наприклад,  15 жовтня обідньої пори у селі Острови Маневицького району чоловік поблизу власної оселі запалив гілляччя. Він вирішив знехтувати правилами пожежної безпеки, що й призвело до виникнення пожежі, яка знищила дах та перекриття його ж дерев’яного будинку. Вогонь швидко приборкали працівники 13-ї державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Волинській області спільно з працівниками місцевої пожежної охорони селища Колки.

Ймовірною причиною виникнення пожежі стало необережне поводження з вогнем власника будинку.

За минулу добу волинські рятувальники ліквідували вісім пожеж, що трапилися в  житловому секторі у  Любомльському, Ковельському, Луцькому, Маневицькому, Локачинському, Ратнівському та Ківерцівському районах.

На жаль, більшість з них - у сільській місцевості через традиційну для холодної пори причину -  коротке замикання електромережі, а також  через  недоліки конструкцій нагрівальної печі та необережне поводженняз  вогнем громадян.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися