Волинському старшокласнику, який отримав важкі опіки, необхідна допомога
Волинь

Волинському старшокласнику, який отримав важкі опіки, необхідна допомога

18 січня 2019, 15:04
0
0
Сподобалось?
0

Старшокласник Павло Сахарчук, житель с. В’язівне Любешівського району, потрапив у біду: отримав опіки обличчя та рук другого ступеня важкості Б, тобто глибокі, гарячою парою – через несправність котла.
Потерпілому надали медичну допомогу, але для подальшого лікування хлопця направили до обласного опікового центру в Луцьк. Про це пише газета Нове життя.
Юнак переніс операцію з пересадки екошкіри на руки та обличчя. Мама Сніжана Іванівна розповіла, що лікарі оцінюють стан Павла як важкий, але стабільний. Так як опіки глибокі, через кілька днів готуватимуть хлопця до наступної операції з пересадки уже власної шкіри на обличчя. Це – якщо показники організму дозволять.
Для проведення першої операції потрібні були десять донорів, трьома стали мама та двоє близьких родичів, а інших довелося терміново шукати. На порятунок життя Павла родина щодень вишукувала чималі кошти, бувало, що треба було сплатити 15 тис. грн. на лікування. Тож попереду – ще одна операція та довготривале й дороговартісне лікування.
Простій сільській родині Сахарчуків не справитися самостійно з бідою. Активно як волонтер допомогає їм вишукувати кошти троюрідна сестра Павла Анна Лопухович, яка проживає в Луцьку. Тож родина звертається з проханням до всіх небайдужих людей допомогти коштами у лікуванні сина Павла Сахарчука і дякує всім, хто одразу кинувся допомагати матеріально і морально.
РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ПЕРЕказУ КОШТІВ:
4149 4991 0042 5113 (банківська картка сестри-волонтера Анни Валеріївни Лопухович);
4149 4390 0589 7115 (мама Сніжана Іванівна Сахарчук).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися