«Волинську абетку» шрифтом Брайля придбав луцький ЦНАП для найменших свої відвідувачів
Волинь

«Волинську абетку» шрифтом Брайля придбав луцький ЦНАП для найменших свої відвідувачів

15 січня 2019, 11:55
0
0
Сподобалось?
0

ЦНАП у місті Луцьку став першим в Україні, який придбав  книгу для дітей з порушенням зору. Про це йдеться на його сторінці у Фейсбук.

Для найменших відвідувачів ЦНАП  у дитячій кімнаті департаменту з’явилася абетка для дітей з порушенням зору. Це книга “Волинська абетка” Йосипа Струцюка, надрукована рельєфно-крапковим шрифтом Брайля. Книгу  вручив голова «Волинського обласного осередку Всеукраїнської громадської організації людей з інвалідністю по зору «Генерація успішної дії» Віталій Ткачук.
“Тепер діти з порушенням зору зможуть приходити у дитячу кімнату і не лише гратися іграшками, а й вільно читати улюблені вірші, - наголосила директор департаменту Лариса Карп’як. - У ЦНАП ми намагаємося зробити так, щоб кожен наш відвідувач почував себе комфортно та зручно. Ми давно думали над тим, щоб у нас з’явилася дитяча книга для маленьких незрячих лучан і ось  ми стали ще ближчими до таких діток”.
Голова ГО “Генерація успішної дії” Віталій Ткачук з приємністю зазначив, що департамент ЦНАП у місті Луцьку став першим в Україні, який виявив бажання отримати книгу для дітей з порушенням зору.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися