Волинський атовець презентував свої картини в Іваничах
Волинь

Волинський атовець презентував свої картини в Іваничах

26 березня 2018, 18:00
0
1
Сподобалось?
1

Виставку своїх картин “З перемогою у серці” доброволець  батальйону “Айдар” Руслан Кашаюк презентував 25-го березня в Іваничівській районній бібліотеці, - повідомляє Буг

Захід розпочався із спільної молитви. Присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих на Сході. Настоятель Свято-Покровської церкви селища Іваничі отець Андрій подякував митцю за картини і ту потрібну справу, яку робить. А також представив його роботу – образ Ісуса, подарований церкві.

Руслан Кашаюк розповів, що почав малювати після поранення та контузії. Крім внутрішньої потреби взяти до рук пензля, виникло бажання залишити пам’ять про побратимів.

Малює портрети своїх побратимів на склі із фотографій. Не всіх, хто дивиться з його картин, знав особисто. Усіх робіт є близько сотні. Руслан Кашаюк також долучається до благодійності. Цього разу він виступив у підтримку свого побратима Андрія Луцика із Ковеля, якому потрібні кошти на оплату проведеної операції. Він також повідомив, що намалював образ Ісуса, ікону освятили у церкві і вона виставлена на продаж. Виручені кошти підуть на допомогу його побратиму.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися