Волинський госпіталь отримав  медобладнання від «Нафтогазу»
Волинь

Волинський госпіталь отримав медобладнання від «Нафтогазу»

6 березня 2019, 18:17
0
0
Сподобалось?
0

Обстежувати зір волинським військовим будуть на обладнанні, придбаному за кошти працівників НАК «Нафтогазу». Офтальмологічне обладнання, яке привіз Волинському обласному госпіталю ветеранів війни  керівник Всеукраїнського галузевого об’єднання «Федерація працедавців нафтогазової галузі», директор з адміністративної діяльності Групи Нафтогаз Віталій Щербенко– дороговартісне, на загальну суму близько 160 тисяч гривень,-повідомляє прес-служба ОДА.  

Працівники одного з найпотужніших підприємств України уже п`ятий рік поспіль щомісяця віддають свій одноденний заробіток на благодійність. Зокрема, на підтримку військових частин та госпіталів. Сума допомоги НАК «Нафтогаз України» тим, хто захищає нашу державу, сягнула близько 34 мільйонів гривень. Торік  майже мільйон гривень спрямували на придбання обладнання й для Волинського  госпіталю.

У  закладі обладнання експлуатується більше 35 років, є морально і фізично застарілим. Це значно ускладнює діагностику і лікування хвороб очей. Тож сучасне обладнання для обстеження в галузі офтальмології госпіталь потребував уже давно. За словами головної лікарки Волинського обласного госпіталю ветеранів війни Тетяни Масікової, через відсутність такого обладнання ми змушені були звертатися і в приватні центри, і в обласну лікарню.

Варто зазначити, що, окрім госпіталю на Волині, працівники Нафтогазу за власні кошти купують обладнання та ліки для військово-медичного клінічного центру Північного регіону у Харкові, Ірпінського, Білоцерковського, Маріупольського, Житомирського, Дніпропетровського госпіталей.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися