Волинський  госпіталь ветеранів війни отримав  безконтактний тонометр
Волинь

Волинський госпіталь ветеранів війни отримав безконтактний тонометр

24 травня 2019, 10:00
0
0
Сподобалось?
0

Працівники  НАК «Нафтогаз України» передали Волинському госпіталю ветеранів війни сучасний безконтактний тонометр. Це вже друга партія медичного устаткування цього року від благодійників. Про це інформує прес-служба ОДА.

Вручив обладнання, поспілкувався із учасниками АТО-ООС перший заступник голови правління НАК «Нафтогаз України» Сергій Перелома.

«З 2014 року колектив компанії прийняв рішення щомісяця віддавати частину заробітку на благодійність. З волинським госпіталем ми співпрацюємо з 2017 року. Сукупно, ми більше, ніж на мільйон гривень привезли обладнання саме сюди. Вартість цього апарату – майже  240 тисяч гривень», -зазначив Сергій Перелома.

Головний  лікар  Волинського обласного госпіталю ветеранів війни Тетяна Масікова відзначила, що такого тонометра госпіталь потребував давно. Він  спростить діагностику і лікування хвороб очей.

«Від Нафтогазу ми вже отримали операційний стіл, два операційних світильники, біохімічний аналізатор, електрокардіографічний апарат, міограф, портативний УЗД-апарат, авторефректометр, центрифугу. А сьогодні – нам привезли апарат для вимірювання очного тиску – тонометр. У нас спільна мотивація – працювати для Героїв, які захищали Україну, – сказала  Тетяна Масікова.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися