Волинський Центр допомоги учасникам АТО/ООС отримав автомобіль від польського благодійника
Волинь

Волинський Центр допомоги учасникам АТО/ООС отримав автомобіль від польського благодійника

20 березня 2019, 18:02
0
0
Сподобалось?
0

Громадянин Польщі Маріуш Годончук передав волинському центру допомоги учасникам АТО/ООС  автомобіль Renault Trafic. Доставив його керівник обласного центру Юрій Дмитрук. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

« Ця машина в мене була раніше, але продавати її якось не хотів. Вона чекала свого призначення і от вона в Луцьку, рятує життя. Я випадково дізнався від Юри Дмитрука, що вони збирають кошти на автомобіль. Хочу, аби всі так допомагали. Щиро і від всього серця, – зауважив Маріуш Годончук.
Мецената з Польщі відзначили Подякою голови обласної державної адміністрації та медаллю «Патріот України» громадської організації «Волинська спілка ветеранів АТО». Таку ж подяку отримав і Юрій Дмитрук. Окрім того, йому вручили посвідчення керівника Волинського обласного центру допомоги учасникам АТО/ООС.

 Основним напрямком  діяльності центру  стала психологічна та фізіологічна реабілітація. У складі центру, окрім керівника та кризового психолога, працюють терапевт-реабілітолог, фахівець з фізичної реабілітації, діє група швидкого реагування.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися