Волинський університет виграв грант на обладнання для фізреабілітації
Волинь

Волинський університет виграв грант на обладнання для фізреабілітації

12 березня 2018, 10:49
0
0
Сподобалось?
0

Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки здобув перемогу у грантовому конкурсі й отримав 550 тисяч гривень на закупівлю фізіотерапевтичного обладнання. Про це йшлося на зустрічі

ректора Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ігоря Коцана з надзвичайним та повноважним послом Чеської Республіки в Україні Радеком Матулою. Вони підписали угоду про фінансування проекту «Покращення реабілітаційно-методичного процесу шляхом модернізації фізіотерапевтичного обладнання у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки». У його рамках планується закупити обладнання для підготовки фахівців за спеціальностями, які переведені до галузі знань «Охорона здоров’я».

Проект має як навчальну так і соціальну складові. Зокрема, на новому обладнанні студенти підвищуватимуть свої практичні навички, а пацієнти отримуватимуть безоплатну допомогу. Також закуплене за грантові кошти устаткування зможуть використовувати й медичні заклади у разі відсутності подібного на їх базі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися