Волинським бюджетникам не вистачає грошей на зарплату
Волинь

Волинським бюджетникам не вистачає грошей на зарплату

23 травня 2018, 15:20
0
0
Сподобалось?
0

На оплату праці працівникам волинських бюджетних установ, що фінансуються з місцевих бюджетів, не вистачає 33 мільйони гривень. Вже у лютому деякі місцеві бюджети декларували незабезпеченість коштами на виплату зарплати. На початку року не вистачало 192 мільйони гривень,-пише Волинь нова з посиланням  на  директора департаменту фінансів Волинської ОДА Ігоря Нікітюка.

 Нині загальна заборгованість становить 165 мільйонів гривень, в тому числі освітянська та медична субвенції в сумі 132 мільйони гривень. Через це голова Волинської ОДА Олександр Савченко направив звернення до Президента України та Прем’єр-міністра України щодо збільшення освітньої та медичної субвенції для Волині.

Задекларовано, що найбільше коштів на оплату заробітної плати не вистачає у зведених бюджетах Камінь-Каширського  (понад 10 мільйонів гривень), Іваничівського (5,4 мільйона гривень), Локачинського (4,9 мільйона гривень), Рожищенського (3,3 мільйони гривень) районів, бюджету міста Луцька (910 тисяч гривень).

Не вистачає коштів і в деяких ОТГ. Зокрема, Заболоттівській ОТГ на зарплату не вистачає 911 тисяч гривень, Копачівській  — 680 тисяч, Луківській  — 391 тисячу, Павлівській  — 268 тисяч.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися