Волинським рятувальникам у свято довелося чимало попрацювати
Волинь

Волинським рятувальникам у свято довелося чимало попрацювати

8 січня 2019, 12:20
0
0
Сподобалось?
0

Протягом святкових вихідних на Волині  трапилось 11 пожеж, -повідомляє прес-служба ДСНС в області.

 Зокрема, 5 грудня  трапилася пожежа у дерев’яному житловому будинку у селі Губин Локачинського району. Пожежу ліквідували  співробітники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Локачі та 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира-Волинського. Ймовірна причина пожежі – порушення правил влаштування димаря.

Уночі  того ж дня до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку в селі Замшани Ратнівського району. На місце події прибули співробітники 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Ратне спільно з працівниками місцевої пожежної команди села Замшани, які  погасили вогонь. Ймовірно, пожежа трапилася через необережне поводження з вогнем  власниці будинку.

 У  селі Петрово Іваничівського району виникла пожежа в дерев’яному житловому будинку. Погасили загорання вогнеборці 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Іваничі спільно з колегами з 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська. Ймовірна причина пожежі - коротке замикання електромережі.

6 січня  в селі Іванівка Рожищенського району трапилась пожежа  в дерев’яному житловому будинку. Ліквідували вогонь  працівники державної пожежно-рятувальної частини №3 міста Рожище спільно з місцевими пожежними командами сіл Переспа та Навіз. На місці пожежі виявлено тіло власника 1974 р.н. Ймовірна причина загоряння - необережне поводження з вогнем потерпілого.

У перший день Різдва на пункт зв’язку служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у місті Нововолинську на вулиці Луцькій внаслідок несприятливих кліматичних умов легковий автомобіль Volkswagen Sharan злетів у придорожній кювет. 

Працівники Державної пожежно-рятувальної частини №5 міста відбуксували автомобіль за допомогою троса на безпечну ділянку дороги.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися