Волинян  кличуть у прикордонники
Волинь

Волинян кличуть у прикордонники

2 жовтня 2018, 17:30
0
0
Сподобалось?
0

Державна прикордонна служба України запрошує вмотивованих, професійних, порядних та амбітних людей, які розглядають службу в оновлених підрозділах відомства як особливе покликання і спроможні стати новим обличчям кордону. Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

Відбір проводиться як серед військовослужбовців Державної прикордонної служби України – на посади сержантського та офіцерського складу, так і серед цивільної молоді – на посади сержантського складу.

Продовжується відбір в підрозділ «Римачі» Луцького прикордонного загону в рамках конкурсу «Нове обличчя кордону».

Вже успішно пройшли усі етапи добору за цією програмою 65 осіб, які зараз проходять навчання в Головному центрі підготовки особового складу ДПСУ ім. генерал-майора Ігоря Момота. Додатково зареєструвалось ще 40 осіб з числа військовослужбовців та цивільної молоді.

Після проходження відбору кандидати гарантовано отримають престижну роботу в лавах ДПСУ з можливістю кар’єрного зростання, гідну зарплату розміром від 9 тисяч гривень, безплатне медичне забезпечення та соціальний захист, а також професійну підготовку в навчальних центрах Державної прикордонної служби України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися