Волинян просять допомогти онкохворій дівчинці, яку покинула мати
Волинь

Волинян просять допомогти онкохворій дівчинці, яку покинула мати

23 травня 2018, 16:45
0
0
Сподобалось?
0

 Лучанин Назар Ющук просить усіх небайдужих людей допомогти врятувати життя маленькій дівчинці Насті, яка бореться зі страшною хворобою- раком печінки, – пише на своїй сторінці у Facebook лучанин. 

«Їй 1 рік і 9 місяців. Вона лікується в Національному Інституті хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова, бо на 5-му місяці життя лікарі діагностували хворобу - рак печінки. Нещодавно дівчинці зробили дороговартісну операцію, вона пройшла курси хіміотерапії. Однак на реабілітацію ще необхідно тисячі гривень. Мати дитину покинула, тож вона лікується з бабусею.

Так сталось, що мою сім'ю також спіткала біда: моя дружина лікується від гепатиту (який виник в результаті лікування раку) у цьому ж медичному закладі. І перебуває з Настею в одній палаті.

Впевнений, що це не випадково, тому відчуваю внутрішнє бажання і обов'язок допомогти. Настя ні разу не заплакала: ні під крапельницями, ні коли ставлять десятки катетерів, ні від уколів. Бо хоче жити. І мусить жити.Чим міг, я допоміг Насті, але  повністю не можу закрити всі потреби цієї дитини на лікування. Тому звертаюсь до своїх ДРУЗІВ, до всіх, хто мене знає і не знає: допоможіть цій дитині, вона має жити!, -пише назар Ющук.

Номер карти Бабусі:
4149 4978 5286 9561 Гузей Тетяна Анатоліївна


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися